Torregrossa protagonista del joc de la botifarra

Torregrossa protagonista del joc de la botifarra

Torregrossa va ser l’escenari del 3r campionat del joc de la botifarra de la 3a Lliga Solidària el dissabte dia 16 de gener de 2016 amb la participació de 54 parelles que van gaudir d’una bona tarda de competició i solidaritat. Torregrossa protagonista del joc de la botifarra amb el que va ser el primer campionat del nou any i en el que hi va haber en joc molts premis importants per començar el 2016. La competició es va disputar al local que es troba a la Plaça Canalejas número 1. Torregrossa, al Pla d’Urgell, va acollir per quarta vegada un campionat solidari del joc de la botifarra a favor del CIS Ángel Olaran.

Torregrossa protagonista del joc de la botifarra 2016-1

Podeu veure totes les fotos del campionat en aquest enllaç: Campionat Solidari del joc de la botifarra de Torregrossa 16/01/2016.

El preu de la participació al campionat solidari va ser de 15 € per persona, incloia bossa-obsequi i berenar solidari que en el cas d’aquest campionat va ser una coca amb xocolata.

Torregrossa protagonista del joc de la botifarra 2016-2

La recaptació del campionat solidari va destinada a ajudar a fer possible els projectes de cooperació a favor de Wukro, Etiòpia, que desenvolupa el missioner basc Ángel Olaran.

Torregrossa protagonista del joc de la botifarra 2016-3

Moltes gràcies a tots i a l’Ajuntament de Torregrossa per la seva inestimable col·laboració en l’organització d’aquest campionat que un any més va comptar amb una gran participació de parelles. A més, va coincidir amb la Festa Major d’aquesta localitat del Pla d’Urgell.

Torregrossa protagonista del joc de la botifarra 2016-4

Tota la informació sobre la 3a Lliga Solidària la pots trobar a: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016 En aquest enllaç hi trobaràs la informació de tots els campionats que s’han disputat fins ara, veure les millors imatges, i la relació de tots els que queden per disputar-se. A més, també podràs descarregar-te la classificació general de la 3a Lliga Solidària i saber quins serien en aquest moment els campions i guanyarien els creuers que hi ha en joc.

Cartell de record del Campionat de Botifarra de Torregrossa

Torregrossa-protagonista-del-joc-de-la-botifarra-16-01-16

Deixeu un comentari