La Mirada a Etiòpia des de l’Aquarium de Sant Sebastià

La Mirada a Etiòpia des de l’Aquarium de Sant Sebastià

El divendres 3 de març, a les 7 de la tarda, es celebra l’Acte La Mirada a Etiòpia des de l’Aquarium de Sant Sebastià amb la intervenció del missioner Ángel Olaran.

Cartell de l’esdeveniment amb la imatge del fotògraf Joan Tomás del nostre llibre ‘Què Podem Fer?. Els fets del missioner Ángel Olaran al nord d’Etiòpia’.

Ángel Olaran, Etiopiara Begira

Ángel Olaran acaba de tornar d’Etiòpia, testimoni d’una guerra ignorada pel món, que en tan sols dos anys ha deixat més de 600.000 morts. En els pocs dies que estarà amb nosaltres, el seu objectiu és donar a conèixer la cruel realitat que s’està vivint en la zona del Tigray i aconseguir fons per a la seva missió a Wukro.

Una molt bona oportunitat, com sempre, per escoltar el pare Ángel Olaran a l’Acte celebrat a l’Aquarium de Sant Sebastià parlant de la situació de Tigray.

Uns dies abans, vas poder veure i escoltar en una de les nostres publicacions com Ángel Olaran respon en un vídeo sobre la situació del Tigray.

“Toda la vida del mundo”

També va intervenir Nuria Ruiz Cabestany presentant el reportatge “Toda la vida del mundo”, testimoniatge de la vida d’un basc, Ángel Olaran, a Etiòpia, i la d’Helen Nigusse, una etíop al País Basc.

En la imatge, Nuria Ruiz Cabestany, presentant el reportatge “Toda la vida del mundo”, i els presentadors de l’acte Ángel Cuerdo i Fabiola Jubín.

Altres actes amb Ángel Olaran

Abba Melaku va realizar actes a Solsona i Lleida, el 8 i 9 de març, respectivament. Pots veure la conferència del missioner Ángel Olaran en la Universitat de Lleida des de la publicació de l’Acte.

Publicacions d’escrits d’Ángel Olaran

Si ho desitges, pots llegir escrits del missioner Ángel Olaran al nostre blog.

Vull fer un donatiu!