Conferència del missioner Ángel Olaran a la Universitat de Lleida

Conferència del missioner Ángel Olaran a la Universitat de Lleida

El dijous 9 de març, a les 7 de la tarda, es va celebrar la conferència del missioner Ángel Olaran a la Universitat de Lleida. L’Acte va ser al Saló Víctor Siurana (Edifici del Rectorat de la UdL), Pl. Víctor Siurana, 1, de Lleida. El títol era “Tigray, la guerra no contada”.

El pare Ángel Olaran, doctor Honoris Causa per la UdL, va parlar sobre la situació del Tigray. Més de 600.000 civils van morir en dos anys de guerra a Etiòpia. Com pot ser que la guerra més cruenta del segle XXI ens hagi passat desapercebuda? Tigray es prepara per al futur.

El missioner va estar acompanyat pel Magnífic Rector Jaume Puy i el president de la Fundació CIS Ángel Olaran, Josep Maria Pujol, que va fer la presentació del pare Ángel Olaran.

Vídeo de la conferència d’Ángel Olaran a la Universitat de Lleida

Ángel Olaran va arribar del Tigray després de més de 15 mesos el passat 4 de febrer. Aprofitant que va estar uns dies a Mollerussa, va respondre en un vídeo sobre la situació a Tigray que podeu veure en la publicació del blog, i també podeu llegir-hi alguns dels seus comentaris.

Recordem que Ángel Olaran va ser nomenat Doctor Honoris Causa per la UdL fa cinc anys. L’Acte també va ser al Saló Víctor Siurana de la UdL.

Si ho desitges, pots llegir publicacions d’escrits del missioner en l’apartat del blog pare Ángel Olaran.

Vull fer un donatiu!

Amb la col·laboració de

Coordinadora Lleida-Logo

Publicació Premsa

Segre, 10 de març de 2023.

Territoris.cat, març de 2023.

Publicació Premsa (prèvia a la conferència)

Segre, 9 de març de 2023.