4t Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa

4t Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa

El dissabte dia 7 de gener de 2017 es va celebrar a Mollerussa el 4t Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa. El torneig va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i la Federació Catalana de Bàsquet Representació Territorial. Es va diputar al Pavelló Poliesportiu Municipal de la capital del Pla d’Urgell a partir de les 5 de la tarda.

Hi van participar nou equips. En total, una cinquantena de jugadors de diferents categories que van gaudir d’una fantàstica tarda de bàsquet. A més, el torneig era solidari perquè amb la seva participació van col·laborarar amb els projectes del missioner Ángel Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia. La fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran dóna suport a aquests projectes. Recordem que el torneig s’organitza anualment a favor de la nostra fundació.

4t Torneig 3x3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa

Podeu veure més imatges clicant sobre fotos torneig 3×3 2017.

Quota de participació solidària i inscripcions

Els jugadors de 8 a 17 anys van poder participar-hi per 2€ cadascú i els majors d’edat fent la donació solidària de 5€. Per tant, tothom qui va voler va poder participar-hi i sumar-se a una bona causa. La inscripció es podia fer per correu electrònic a [email protected] o al telèfon de contacte 651039020.

4t Torneig 3x3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa

Sorteig d’una samarreta del Bilbao Basket

Es va realitzar el sorteig d’una samarreta del Bilbao Basket. Els que ho van desitjar van participar en aquest sorteig. Una bona manera d’ajudar als infants de Wukro que necessiten el nostre suport per poder rebre alimentació i educació. El Pare Olaran és l’encarregat de dur a terme la labor de fer possible que puguin tenir un futur millor. Tot gràcies a les donacions que li arriben a través de la nostra fundació.

4t Torneig 3x3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa

Recordant el darrer torneig

Podeu veure la informació de l’edició anterior en aquest enllaç: 3r Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa.

Agraïment

Moltes gràcies al Club Bàsquet Mollerussa i a totes les organitzacions, entitats i persones que fan possible any darrere any aquest torneig solidari a favor del Pare Ángel Olaran. Moltes gràcies!!

4t Torneig 3x3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa

Moltes gràcies a totes i tots per venir al Pavelló Poliesportiu Municipal de Mollerussa!!

4t-Torneig-3x3-Solidari-del-Club-Basquet-Mollerussa

Deixeu un comentari