3r Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa

Bona participació al 3r Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa

A Mollerussa, el dissabte dia 9 de gener de 2016 es va celebrar 3r Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i la Federació Catalana de Bàsquet Representació Territorial. El Torneig es va disputar al Pavelló Poliesportiu de Mollerussa i va comptar amb la participació de 20 equips.

3r-torneig-3x3-solidari-del-club-basquet-Mollerussa-2016-1

Més de 60 jugadors de diferents categories van prendre part en aquest torneig 3×3 de bàsquet i van poder gaudir d’una bona tarda de dissabte practicant aquest esport que tan els agrada. A més, amb la seva participació van col·laborar amb els projectes que dur a terme el missioner Ángel Olaran a Etiòpia i als que dóna suport el CIS Ángel Olaran.

3r-torneig-3x3-solidari-del-club-basquet-Mollerussa-2016-2

Podeu veure les imatges del Torneig accedint en aquest enllaç: Imatges del 3r Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa.

La quota era solidària

*De 8 a 17 anys: 2 € per jugador

*Major d’edat: 5 € per jugador

El 3r torneig 3×3 solidari s’organitza cada any a favor del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

3r Torneig 3x3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa del 9/01/16

Diplomes pels guanyadors i sorteig de regals

Els jugadors dels 5 equips guanyadors van endur-se un diploma d’aquest 3r Torneig 3×3 Solidari del Club Bàsquet Mollerussa.

3r-torneig-solidari-del-club-basquet-Mollerussa-2016-3

Es va fer el sorteig de una camiseta de l’equip femení Ros Casares i del Manresa. Així com també d’una pilota de bàsquet signada pels jugadors de l’equip de la capital del Bages.

3r-torneig-3x3-solidari-del-club-basquet-Mollerussa-2016-4

Aquest Torneig va comptar amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el regidor d’esports de la Ciutat, Bernat Díaz, el president del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, Josep Maria Pujol, i també del president del Club Bàsquet Mollerussa, Pere Codina.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i a tothom que ho va fer possible!!!!

Deixeu un comentari