12è campionat solidari de botifarra a Juncosa

12è campionat solidari de botifarra a Juncosa

El dissabte 30 de juliol es va celebrar el 12è campionat solidari de botifarra a Juncosa amb la participació de 42 parelles. El torneig es va disputar al Camp de futbol, al passeig de l’Esport.

El dissabte 30 de juliol va ser el 12è campionat solidari de la botifarra a Juncosa i hi va haver molta emoció perquè hi ha en joc els premis dels creuers i s’acosta el final. A més, amb la participació en aquests campionats es col·labora amb els projectes solidaris que desenvolupa el missioner Ángel Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia.

Campionat botifarra Juncosa 2016-1

Campionat botifarra Juncosa 2016-2

Els jugadors van gaudir de la competició i es van endur un fantàstic obsequi de participació i, a més, van guanyar importants premis que hi havia en joc.

Campionat botifarra Juncosa 2016-3

Podeu veure el recull de les imatges del 12è campionat solidari de botifarra a Juncosa en aquest enllaç.

Record del cartell del 12è campionat solidari de botifarra a Juncosa

12è-campionat-solidari-botifarra-a-Juncosa

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.