Política de Privacitat

El lloc web isolidaries.org és propietat de Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

La present política de privacitat té per objectiu proporcionar informació sobre com Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran tracta les seves dades personals d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Responsable del Tractament

El Responsable del Tractament de les seves dades personals es Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb CIF G25691189 amb domicili a l’Av. del Canal, 7 | 25230 Mollerussa | Lleida i correu electrònic [email protected]

Tractament de dades

A continuació, es realitza una descripció dels tractaments efectuats pel Responsable del Tractament:

Tractament DONATIUS
Finalitat Gestió del donatiu i remissió del Certificat de Donació si correspon.
Legitimació Compliment d’una obligació legal aplicable al responsable.
Termini de conservació Compliment d’una obligació legal aplicable al responsable.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Informació addicional En el cas d’efectuar el donatiu a través de PayPal, obtenim les seves dades del seu nom i cognoms, dades de contacte (telèfon i correu electrònic), així com l’import del donatiu de PayPal de l’empresa PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. amb adreça a 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxemburg.

 

Tractament SÒCIES | SOCIS
Finalitat Gestió de la sòcia|soci, dels seus donatius i remissió del Certificat de Donació.
Legitimació Compliment d’una obligació legal aplicable al responsable.
Termini de conservació Compliment d’una obligació legal aplicable al responsable.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Informació addicional En el cas d’efectuar el donatiu a través de PayPal, obtenim les seves dades del seu nom i cognoms, dades de contacte (telèfon i correu electrònic), així com l’import del donatiu de Paypal de l’empresa PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. amb adreça a 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxemburg.

 

Tractament VOLUNTÀRIES | VOLUNTARIS
Finalitat Gestió de la seva activitat com voluntària|voluntari.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Termini de conservació Les dades es conservaran fins que revoqui el seu consentiment.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.

 

Tractament CONTACTE
Finalitat Gestió de la sol·licitud de contacte.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Termini de conservació Les dades es conservaran fins que finalitzi el tràmit de contacte i, en qualsevol cas, quan l’interessat revoqui el seu consentiment.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.

 

Tractament NEWSLETTER
Finalitat Remissió de la newsletter.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Termini de conservació Les dades es conservaran fins que l’interessa revoqui el seu consentiment.
Destinataris Es cedeixen les dades a Mailchimp, titularitat de The Rocket Science Group LLC, empresa ubicada als Estats Units d’Amèrica.
Transferència internacional A l’empresa The Rocket Science Group LLC amb ubicació als Estats Units d’Amèrica, adherida a l’acord EU-US Privacy Shield, informació disponible a privacyshield.gov.

 

És obligatori facilitar totes les dades?

Quan es sol·liciten dades per trametre l’acció desitjada, s’informarà del caràcter necessari de les dades que es consideren imprescindibles. Si no es faciliten les dades obligatòries, no serà possible trametre la sol·licitud efectuada.

Com pot exercir els seus drets?

Quan el tractament de les seves dades personals estigui basat en el seu consentiment podrà revocar l’autorització que va donar en qualsevol moment, adreçant-se per escrit a l’adreça de correu electrònic [email protected] o per coreu postal a l’Av. del Canal, 7 | 25230 Mollerussa | Lleida.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament adreçant-se per escrit a l’adreça de correu electrònic [email protected] o per coreu postal a l’Av. del Canal, 7 | 25230 Mollerussa | Lleida.

En qualsevol cas, la seva sol·licitud haurà d’anar acompanyada amb fotocòpia del seu DNI, passaport o document legal vàlid que li identifiqui.

Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaranl’informarà sobre les actuacions derivades de la seva petició en el termini d’un mes. En cas de tractar-se de sol·licituds especialment complexes, es pot ampliar el termini en dos mesos més (per tant, fins a un màxim de tres mesos), sempre informant de l’ampliació del termini dins del primer mes.

Si considera que no hem donat una resposta adequada a la seva sol·licitud, pot presentar una reclamació davant l’Agència Catalana de Protecció de Dades.