VI Premis Lleidatans solidaris amb el CIS Angel Olaran

VI Premis Lleidatans solidaris amb el CIS Angel Olaran

VI Premis Lleidatans solidaris amb el CIS Angel Olaran en la gala que va celebrar al Teatre L’Amistat de Mollerussa el divendres dia 24 de març de 2017. Els Premis Lleidatans són organitzats per la Jove Cambra Internacional de Lleida. A continuació es va celebrar un sopar de gala al Restaurant Resquitx de Mollerussa, un concert i s’acabava la nit a Lleida amb un after a la Manolita Night Life.

Els Premis Lleidatans són una iniciativa exitosa dels joves emprenedors de la JCI que any rere any ha anat notablement incrementat la rellevància. En l’actual edició, es fa la donació de l’entrada solidària de 5 € a l’Associació La Dona Samaritana i a la Fundació del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. L’entrada per assistir a la Gala del Teatre L’Amistat es podia adquirir a la seu de la nostra fundació a l’Av. del Canal, 7 de Mollerussa.

VI Premis Lleidatans solidaris amb el CIS Angel Olaran

Podeu veure les imatges dels VI Premis Lleidatans a Fotos Premis Lleidatans 2017.

Guardó accèssit a títol pòstum per Àngel Pujol i Gorné

En l’edició dels VI Premis Lleidatans es va entregar un guardó accèssit a títol pòstum a Àngel Pujol i Gorné i que va recollir el seu fill Miquel Pujol i Oliva. És un reconeixement intern que es dóna a una persona que reuneix més d’una característica i que no es pot englobar dins d’un altre premi. Segons l’organització, és un honor fer aquest reconeixement a Àngel Pujol i Gorné i a la seva família com a reconeixement de la seva tasca d’emprenedor, empresari, i per la seva tasca social i solidària. Un reconeixement als valors d’un lleidatà exemplar a l’hora de realitzar la seva tasca.

VI Premis Lleidatans solidaris amb el CIS Angel Olaran

L’objectiu d’aquests premis és valorar i reconèixer diferents agents actius de la societat. L’objectiu és aglutinar el màxim de gent, empreses i institucions de les comarques de Lleida.

Per això, edició rere edició s’han adherit més institucions, empreses, mitjans de comunicació i col·laboradors per donar suport i participar d’aquesta festa de les terres lleidatanes.

La gala va ser conduïda per la presentadora de TV3, Ares Teixidó, i Santi Roig, de Lleida Televió. Comptà amb les actuacions del grup DanceScape-Flow Up, participants al programa Got Talent, les cançons d’Adu Spear i Juke Box i l’ambientació de vestits de paper, a càrrec de l’empresa JAIAK.

Premis JCI-2

Presentació als mitjans de comunicació

Aquest matí de dilluns 20 de març s’ha fet la presentació dels VI Premis Lleidatans als mitjans de comunicació. Ha estat duta a terme per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, com a acollidor de la gala de lliurament dels premis que per primera vegada viatja fora de la ciutat de Lleida, el president de la Jove Cambra Internacional de Lleida, Noé Bosch, i el director dels VI Premis Lleidatans Francesc Lletjós. Han explicat en què consistirà la gala i han desvetllat també el nom de l’accèssit que en aquest cas recau a títol pòstum en la figura d’Àngel Pujol i Gorné al reunir tots els requisits per la seva tasca com a emprenedor, empresari, impulsor d’una entitat social i lleidatà exemplar.

Marc Solsona ha agrait la sensibilitat d’aquesta ONG, que té representació en 120 països arreu del món, de voler reconèixer la figura del mollerusssenc Àngel Pujol i també ha lloat la inciativa de fer territori deslocalitzant aquesta gala i portar-la a la capital del Pla d’Urgell.

Noé Bosch ha explicat que l’entitat que presideix busca impulsar iniciatives i desenvolupar projectes de futur dels joves per aprendre a través de l’acció en benefici de la societat.

VI Premis Lleidatans solidaris amb el CIS Angel Olaran

Els guardons i els premiats dels VI Premis Lleidatans

Els guardons que es van entregar van ser els següents:

El Guardó Jove Emprenedor que correspon a una persona entre 18 i 40 anys que comença a despuntar en qualsevol dels camps abans esmentats i que té una projecció important de futur. El guanyador és Fidel Andreu Perpiñá amb el suport de Xavi Larrull amb el Projecte La Capital.

El Guardó Entitat Social, que vol reconèixer la tasca que ha desenvolupat una entitat a les comarques de Lleida. La guanyadora és l’Associació Catalana de Creixement personal i per a joves i adolescents Sense Embuts.

El Guardó Empresa i Territori, que reconeix la trajectòria present o històrica d’una empresa i com des d’aquí dóna a conèixer el seu potencial i el del territori. El guardó és per Grup Pons (Clos Pons).

El Guardó Grup de Recerca i Investigació, que reconeix un grup de recerca de la Universitat de Lleida o de qualsevol centre educatiu oficial de Lleida. A més, que per la seva activitat estigui promovent el creixement econòmic i el benestar futur de les Terres de Lleida. El guanyador és el Grup de Recerca en Agròtica i Agricultura de Precisió (GRAP).

El Guardó Lleidatà Exemplar, que reconeix una persona, major de 40 anys, amb una trajectòria ja consolidada, és per Xavier Pérez i Miguel (President de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida).

El Guardó als Valors en l’Esport, que s’entrega a un individu o entitat esportiva que tant per mèrits socials, o bé per reptes, i destaquin sense tenir en compte edats o antiguitats. Serà per Metralletes Grup Show – C.E.P. Torregrossa.

El jurat d’aquesta edició ha estat format per Noé Bosch, president de la JCI Lleida; Francesc Lletjós, director de la VI edició dels Premis Lleidantans; Marc Antoni Cerón, president Senat JCI Lleida i els guardonats en l’edició de l’any passat (Isidre Esteve, IASO, Jordi Vidal, Club Natació Lleida, AFANOC, RBI Lleida Càncer, Gremi de Forners de Lleida).

Estructura de l’acte

Els VI Premis Lleidatans són una jornada de celebració que es realitzarà al Teatre L’Amistat de Mollerussa i aquest any consta de les següents parts:

Sortida d’autocars Hotel Zenit Lleida (18:00 a 19:30)

Recepció amb photocall al Teatre L’Amistat (19:30 a 20:15)

Inici de la gala VIa Edició Premis Lleidatans (20:30 a 21:55)

Sopar de gala al Restaurant Resquitx (22:00 a 23:45)

Concert JUKE BOX al Restaurant Resquitx (00:00 a 01:30)

After-Premis Lleidatans a Manolita Night Life (02:00 a 06:00)

Preus i inscripcions per gaudir dels Premis Lleidatans

El preu de l’entrada solidària a la Gala és de 5 €, a benefici de l’Associació La Dona Samaritana i del Centre d’Iniciatives Solidàries Angel Olaran.

Podeu comprar les entrades a la Gala a la nostra fundació, a l’av. del Canal, 7 de Mollerussa. Només en el cas que no aneu al sopar de gala o vulgueu col·laborar solidàriament.

Entrada gala al Teatre L’Amistat + Sopar gala + After-Premis Lleidatans = 39 €/pax

Preu hotel = 29 €/pax

Les reserves van per ordre de pagament i el sopar està limitat a 225 comensals.

Entrada VI Edicio Premis Lleidatans

VI Premis Lleidatans solidaris amb el CIS Angel Olaran

Premis JCI-1

Premis JCI-4

Moltes gràcies a la JCI per la vostra solidaritat!!

Publicació al Diari Segre

Premis Lleidatans Segre web

Publicació El Pla Diari Segre

22-03-17 El Pla-Premis Lleidatans

Cartell commemoratiu

VI Premis Lleidatans 2017

Deixeu un comentari