Torres de Segre segueix endavant amb els campionats de botifarra

Torres de Segre segueix endavant amb els campionats de botifarra

El dissabte 29 d’abril els campionats del joc de botifarra van continuar a Torres de Segre. Torres de Segre segueix endavant amb els campionats de botifarra. La competició va reunir a 25 parelles al Pavelló Poliesportiu, a la Plaça Països Catalans, s/n.

Torres de Segre segueix endavant amb els campionats de botifarra

 

El campionat va ser solidari, hi ha va haber nombrosos premis pels participants van tenir més sort en el joc. És molt important la participació en 10 o més campionats perquè al final de la temporada entre les persones que s’hagin apuntat en aquestos es sortejaran 4 fantàstics creuers.

Es van sortejar 2 paletilles entre els participants. No hi ha dubte que són molts els al·licients per jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Podeu veure les fotos del campionat en aquest enllaç: Fotos campionat Torres de Segre 2017.

Moltes gràcies per participar-hi!

Moltes gràcies per particiar a Torres de Segre segueix endavant amb els campionats de botifarra. Segur que vas gaudir del torneig.

Esperem que puguis seguir participant als pròxims campionats solidaris del joc de la botifarra i tingues possibilitat per endur-te un dels molts premis que hi ha en joc en els tornejos. A més, és una molt bona oportunitat per col·laborar per una bona causa com és la d’ajudar a la gent més necessitada de Wukro, al nord d’Etiòpia, on el missioner basc Ángel Olaran realitza la seva labor des de fa més de 25 anys.

Torres de Segre segueix endavant amb els campionats de botifarra

Consulta tots els campionats d’aquesta temporada

Pots consultar tots els campionats de la temporada clicant a Campionats del joc de la botifarra CIS 2017.

En aquest enllaç hi trobaràs els campionats de la temporada i podràs accedir a cadascun d’ells per tenir la informació corresponent i les seves imatges.

Deixeu un comentari