Torres de Segre és el vuitè dels campionats de botifarra

Torres de Segre és el vuitè dels campionats de botifarra

El dissabte dia 30 d’abril Torres de Segre va ser el vuitè dels campionats de botifarra. La població del Segrià va acollir el 8è Campionat Solidari de la 3a Lliga amb la participació de 52 parelles.

El campionat es va disputar al Pavelló Poliesportiu, a la Plaça Països Catalans, s/n. Va ser una nova jornada de Lliga en la qual els participants van haver de competir per a tenir més puntuació i assolir una millor posició a la taula classificatòria i per endur-se un dels molts importants premis que estaven en joc. A més, amb aquest campionat es va iniciar la recta final de la Lliga i els participants que juguin en 10 o més campionats de la Lliga entraran en el sorteig de dos creuers. Per tant, una oportunitat inmillorable per sumar una nova participació i optar a entrar en aquest sorteig i endur-se un preuat creuer.

Torres-de-Segre-2016-1

Torres-de-Segre-2016-2

Podeu veure totes les fotos del campionat en aquest enllaç: Campionat Torres de Segre 2016

Torres de Segre és el vuitè dels campionats de botifarra

El campionat va tenir premis fins al 27è classificat. A més, es van sortejar 2 paletes en finalitzar el campionat de Torres de Segre. No hi ha dubte que són molts els al·licients per jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran perquè els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Torres-de-Segre-2016-3

Gràcies per venir i gaudir del joc de la botifarra!

Moltes gràcies per venir al campionat: Torres de Segre és el vuitè dels campionats de botifarra. Segur que vas gaudir molt de la competició. A més, vas ser solidari, et vas endur un fantàstic obsequi de participació i, a més, vas poder lluitar per guanyar un dels molts importants premis que hi havia en joc, però que t’ho havies de guanyar a la taula.

Torres-de-Segre-2016-4

Torres-de-Segre-2016-5

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

Cartell de recod del Campionat de Torres de Segre

Torres-de-Segre-es-el-vuite-dels-campionats-de-botifarra

Deixeu un comentari