Torres de Segre decideix la lliga del joc de la botifarra

Torres de Segre decideix la lliga del joc de la botifarra

El dissabte dia 29 d’agost de 2015 es va celebrar l’úlima jornada de la ‘Lliga Solidària’ dels campionats del  joc de la botifarra després de l’emocionant penúltima jornada que es va disputar a Juncosa a finals del mes de juliol i en què va quedar tot pendent de decidir per al final.

Campionat-joc-botifarra-Torres-de-Segre-2015-3

Jornada decisiva i ja tenim els campions

La població de Torres de Segre decideix la lliga del joc de la botifarra a l’acollir la decisiva jornada i proclamar-se els guanyadors de la competició. Es va disputar al Pavelló Poliesportiu (Plaça Països Catalans, s/n). Va ser el 3r campionat que es celebrava en la localitat de Torres de Segre i va reunir un total de 46 parelles.

El torneig va acabar donant la ‘2a Lliga Solidària’ a la parella Pere Prats i Kaletó. Van ser els dos primers classificats de la lliga i se n’aniran de creur acompanyats de la persona que desitgin, respectivament.

Els 2 caps de setmana a Mallorca van ser per Casimiro Sánchez i Josep Guinovart, qui acompanyats de la persona que vulguin, respectivament, també gaudiran d’aquest valuós premi.

Els caps de setmana per a dues persones a la muntanya van ser per Enric Ibars i Federico Ribes.

Francisco Roca, Ángeles González i Cor Petit van ser el guanyadors d’un cap de setmana a les comarques de Lleida per a dues persones.

Si ho desitgeu, podeu veure el nostre àlbum de fotos del campionat de Torres de Segre.

Tothom va gaudir al màxim de la recta final de l’estiu jugant a les cartes i competint en la ‘Lliga Solidària’, en la que Torres de Segre decideix la lliga del joc de la botifarra. A més, els participants es van emportar els habituals premis que hi ha en joc en cada torneig. Els fons recaptats amb les inscripcions seran destinats als projectes socials i solidaris que el missioner Ángel Olaran desenvolupa a Wukro amb el suport de la nostra Fundació.

Campionat-joc-botifarra-Torres-de-Segre-2015-1

Campionat-joc-botifarra-Torres-de-Segre-2015-2

Moltes gràcies per participar-hi!

Des del Centre d’Iniciatives Solidàries volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Torres de Segre i a totes les persones que ens van fer possible aquest torneig; i també a tots els participants que van competir i que van contribuir als projectes solidaris a favor de Wukro, Etiòpia.

Cartell de record del 3r campionat solidari del joc de la botifarra a Torres de Segre:

Torres de Segre acoge la jornada decisiva de la liga del joc de la botifarra

Deixeu un comentari