Sudanell juga a la botifarra amb el 6è campionat solidari

Sudanell juga a la botifarra amb el 6è campionat solidari

La 3a Lliga Solidària va continuar amb la disputa del campionat el dissabte 12 de març. Sudanell juga a la botifarra amb el 6è campionat solidari i en el que van participar un total de 45 parelles. Va ser una nova jornada de Lliga plena d’emoció i companyonia en la que els participants van competir per millorar la seva posició a la taula classificatòria i per endur-se un dels molts premis importants que hi havia en joc.

El campionat, que es va disputar a la Pista Poliesportiva de Sudanell, a l’Av. Catalunya, s/n, va tenir premis fins al 27è classificat i, a més, es van sortejar 2 paletilles al finalitzar el campionat. No hi ha dubte que hi havia molts al·licients per participar i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran perquè els fons recaptats són solidaris i van destinats a Wukro, Etiòpia.

Joc botifarra Sudanell 2016-1

Joc botifarra Sudanell 2016-2

Cartell de record

Sudanell juga a la botifarra amb el 6è campionat solidari

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

Si vols ser solidari amb el CIS Ángel Olaran pots fer-te soci o sòcia de la fundació i aportar el teu granet de sorra per lluitar per un món més just. Suma’t al nostre suport als projectes del Pare Olaran a Etiòpia amb la teva aportació solidària. Entre tots podem aconseguir un món millor. A més, aquest any pots gaudir d’uns avantatges fiscals molt importants. Dels primers 150 € de donació en pots recuperar fins al 75 %. Per tant, una molt bona oportunitat per fer-te col·laborador del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

Moltes gràcies!

Deixeu un comentari