Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra

Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra

Un total de 56 parelles van participar el dissabte 13 de febrer de 2016 a una nova jornada de la Lliga Solidària perquè Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra i van gaudir d’un nou campionat de la 3a Lliga Solidària que organitza el CIS Ángel Olaran.

La jornada anterior es va disputar a Torregrossa i va haver-hi una participació de 54 parelles.

El 4t Campionat es va disputar a la Sala Recreativa ‘La Unió’, al carrer Sant Llorenç, de Soses.

Podeu veure en aques enllaç totes les imatges del campionat de Soses.

Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra-1

Soses va ser un cop més protagonista del campionat del joc de la botifarra. La Lliga va completar la seva quarta jornada i recordem que els dos primers classificats seran els guanyadors d’un creuer individual. A més, la participació en més de 10 campionats dóna opció a participar en el sorteig de dos creuers i altres premis. Són molts els alicients que hi ha enguany per participar als jocs de la botifarra. Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra i un total de 56 parelles no se’l van voler perdre perquè la causa s’ho mereixia, donat que la teva solidaritat permet seguir endavant amb els projectes humanitaris que dur a terme el missioner Ángel Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia.

Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra-2

A la finalització del campionat es va realitzar el sorteig de dues paletilles entre els participants que es van donar cita a la població del Segrià.

Moltes gràcies a tots els que vau fer possible aquest campionat de Soses i moltes gràcies a l’Ajuntament de Soses i a tots els participants que van disputar la 4a jornada de la Lliga Solidària.

Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra-3

Soses és el 4t Campionat del joc de la botifarra

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

Cartell de record del campionat de Soses

Soses és el 4t campionat del joc de la botifarra

Deixeu un comentari