Sopar espectacle a Montgai solidari amb la Fundació

Sopar espectacle a Montgai solidari amb la Fundació

El dissabte 29 d’abril, a partir de les 21.30 hores, es celebra un sopar espectacle a Montgai solidari amb la Fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. L’organització córrer a càrrec de l’Ampa La Colomina de Montgai. En acabar el sopar hi haurà un fantàstic espectacle amb la presència del monologuista Edu Mutante, el cantant Ramon Pallàs del Grup PJ4, i sessió musical amb el DJ Reivax. La presentació la realitzarà la popular Mari Pau Huguet. Els beneficis aniran a favor del CIS Ángel Olaran i serviran per ajudar al Pare Ángel Olaran en la realització dels seus projectes humanitaris de Wukro, Etiòpia.

Sopar espectacle a Montgai solidari amb la Fundació

Podeu veure les imatges en aquest enllaç: Fotos Montgai 2017.

Inscripcions i preus de les mateixes

Les persones que vulguin assistir al sopar ho podran fer adreçant-se a la Farmacia de Montgai o a la Peruqueria Cinta. La data límit d’inscripció és el dimecres 26 d’abril. El preu del sopar pels adults és de 12 €, inclou l’entrada a l’espectacle; i el preu del sopar infantil és de 8 €, amb l’entrada de l’espectacle inclosa.

El preu només per assistir a l’espectacle és de 4 €.

Activitats durant tot el dia

A més, del sopar espectacle que es celebrarà a la nit, durant el dia hi haurà moltes activitats per gaudir de la Festa de L’Ampa La Colomina de Montgai. Aquestes seran les activitats que t’ofereixen aquell dia:

11:00 Concurs de dibuix

11·30 Obertura Unflable

12:30 Masterclass de Zumba amb Javi Olivenza, que tindrà una hora de durada

16:30 Inscripció campionat Tennis Taula amb dues categories, per menors i majors de 14 anys

17:00 Ballada de Gegants amb la Colla Gegantera de Ponts

17:00 Campionat de Tennis Taula “Club Tennis Taula d’Agramunt”

18:00 Berenar per a tots els inscrits

18:45 Espectacle amb Cremallera Teatre

19:45 Jocs per la mainada amb Yolanda Garcia

A més, durant tot el dia hi haurà servei de bar. Amb el donatiu de 4 € es podrà participar en totes les activitats, es podrà endur una bossa de regal i gaudir del berenar.

Sopar espectacle a Montgai solidari amb la Fundació

Agraïment per l’organització i participació

Moltes gràcies a l’Ampa La Colomina de Montgai per l’organització i interès en ajudar als projectes del Pare Olaran amb l’aportació solidària de la participació en les activitats previstes i en la celebració del sopar espectacle a Montgai.

Deixeu un comentari