Seròs celebra la meitat dels campionats dels jocs de botifarra

Seròs celebra la meitat dels campionats dels jocs de botifarra

El dissabte dia 9 d’abril Seròs celebra la meitat dels campionats dels jocs de botifarra. La població del Segrià va acollir el 7è Campionat Solidari de la 3a Lliga en el que hi van participar un total de 44 parelles. El campionat es va disputar al Casal Municipal, a la Sala Llar dels jubilats, al carrer Metge, 6 de Seròs.

Seròs celebra la meitat dels campionats dels jocs de botifarra-1

Va ser una nova jornada de Lliga plena d’emoció i companyonia en la qual els participants van haver de competir per millorar la seva posició a la taula classificatòria i per endur-se un dels molts premis importants que estaven en joc. A més, recordem que els participants que juguen en 10 o més campionats de la Lliga entraran en el sorteig de dos creuers. Per tant, van aprofitar aquesta oportunitat per sumar una nova participació en un campionat per optar a entrar al final en aquest sorteig i endur-se un preuat creuer.

Seròs celebra la meitat dels campionats dels jocs de botifarra-3

El campionat va tenir premis fins al 29è classificat. A més, es van sortejar 2 paletes en finalitzar el campionat. No hi ha dubte que hi ha molts al·licients per participar en qualsevol dels campionats i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran perquè els fons recaptats són solidaris i van destinats a Wukro, Etòpia.

Seròs celebra la meitat dels campionats dels jocs de botifarra-2

Podeu veure totes les fotos en aquest enllaç: Campionat joc botifarra Seròs 9 d’abril de 2016

Preinscripcions Seròs celebra la meitat dels campionats dels jocs de botifarra

Les preinscripcions es van poder fer a través del telèfon de la nostra fundació: 973 601 097 durant els dies de la setmana de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00, o bé, a través del correu electrònic [email protected]. Les inscripcions finals es feien el mateix dia del campionat a Seròs a partir de les 14.30 hores i fins a l’hora de l’inici de la competició, que és habitualment a les 15.30 hores.

Moltes gràcies per la teva participació!

Moltes gràcies per participar a Seròs juga a la botifarra amb el 7è campionat solidari. Segur que vas gaudir de la competició, de ser solidari, pot ser d’endur-te un obsequi de participació i, a més, de poder guanyar algun dels importants premis que hi havia en joc.

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

Cartell de record del campionat de Seròs

Seròs celebra la meitat dels campionats dels jocs de botifarra

Deixeu un comentari