MasterCycling a Ekke contra la sequera de Wukro

El dissabte 14, MasterCycling a Ekke contra la sequera de Wukro

Aquest dissabte 14 de novembre, Ekke organitza una MasterCycling contra la sequera de Wukro, Etiòpia. Des de Lleda es sumen a la Crida d’Emergència del Pare Ángel Olaran per lluitar contra la difícil situació que estan passant a causa que la falta d’aigua en la zona rural de Wukro ocasionada per l’escasetat de pluges d’aquest estiu.

MasterCycling Ekke Lleida solidari

Es tractarà d’una selecció dels millors ritmes dance pedalant sota la direcció de l’instructor ‘master instuctor’ de cycling, Carlos Gil, amb el violí electrònic, Miguel Lara.

La MasterCycling en Ekke contra la sequera de Wukro es durà a terme en 2 sessions. La primera serà a les 12.00 del migdia i, la segona, a les 5 de la tarda. El preu de la inscripció, 3 €, es destinarà a ajudar a pal·liar la sequera de la zona del Tigray perquè com va dir Ángel Olaran: La situación que nos espera es bastante catastrófica.

Moltes gràcies a Ekke per aquesta fantàstica i solidària iniciativa, i també, a tots els esportistes que hi pendran part sumant-se a aquesta activitat que a més de ser saludable serà molt beneficiosa per unes persones que estan a la ‘banya d’Àfrica’ i que ho estan passant molt malament per la necessitat d’un bé tant preuat com és l’aigua.

Deixeu un comentari