Juncosa acull el campionat solidari de botifarra

Juncosa acull el campionat solidari de botifarra

El dissabte 15 de juliol, Juncosa acull el campionat solidari de botifarra. El torneig es va celebrar al Pavelló Municipal, al passatge de l’Esport, 7 de Juncosa amb la participació de 34 parelles.

Aquest campionat va tenir els grans al·licients dels que es porten disputats de l’actual temporada. A més de ser solidari, hi va haver nombrosos premis pels participants que van estar més afortunats en el joc. És molt important la participació en 10 o més campionats perquè al final de la temporada entre les persones que s’hagin apuntat en aquestos es sortejaran 4 fantàstics creuers. Aquest campionat era el penúltim per poder sumar per entrar al sorteig dels creuers que es farà el pròxim campionat a Golmés, el dissabte 16 de setembre.

Juncosa acull el campionat solidari de botifarra 2017-1

Podeu veure les imatges del torneig fent clic sobre fotos del campionat de Juncosa del 2017.

El campionat va tenir premis fins el 25è classificat. A més, es van sortejar 2 paletilles entre els participants. No hi ha dubte que són molts els al·licients per jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Juncosa acull el campionat solidari de botifarra 2017-2

Moltes gràcies per la teva participació!

Moltes gràcies per participar a: Juncosa acull el campionat solidari de botifarra. Segur que vas gaudir del torneig. A més, vas ser solidari, et vas poder endur un fantàstic obsequi de participació i, a més, podies guanyar importants premis que hi havia en joc, però que t’ho havies de guanyar a la taula. Ara només falta un torneig per a completar els necessaris per entar al sorteig dels 4 creuers que hi ha en joc l’any 2017. El pròxim campionat serà a Golmés el dissabte 16 de setembre.

Juncosa acull el campionat solidari del joc de botifarra 2017-3

Moltes gràcies per venir a Juncosa el dissabte dia 15 de juliol!

Consulta tots els campionats d’aquesta temporada

Pots consultar tots els campionats de la temporada clicant a Campionats del joc de la botifarra 2017.