Joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx

Joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx

56 parelles van participar el dissabte dia 27 de febrer al joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx en el que com cada any vam omplir una de les seves sales amb els jocs de cartes i vam gaudir d’una fantàstica tarda. El campionat solidari del joc de la botifarra que organitza el Centre d’Inicitives Solidàries Ángel Olaran ha complert 5 jornades de la 3a Lliga Solidària.

Joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx-2016-1

Joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx-2016-3

Pots veure totes les fotos en aquest enllaç: Campionat joc botifarra Mollerussa-Rest.Resquitx

La jornada anterior, que es va disputar a Soses, també va comptar amb la participació d’un total de 56 parelles igual que el campionat del Resquitx. Un nou campionat de la Lliga Solidària del joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx es va disputar i va omplir una de les sales del Restaurant Resquitx de Golmés amb participants amb l’objectiu de passar una bona tarda competint a les cartes i alhora fent solidaritat, donat que les recaptacions de fons que s’aconsegueixen amb els campionats del joc de la botifarra van destinats als projectes que desenvolupa el Pare Ángel Olaran a Wukro. Per tant, tot és ajudar Etiòpia a anar endavant de la seva situació d’extrema pobresa i sequera que pateix. El missioner Olaran està fent un gran treball en la població de Wukro a través del programa d’orfes i des de l’escola St. Mary’s Institution.

Joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx-2016-4

Fantàstica imatge de la sala del Resquitx on es va disputar la 5a jornada del campionat de la 3a Lliga Solidària.

Joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx-2016-2

Imatge dels premis que es van emportar els guanyadors del campionat del joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx.

Cartell commemoratiu del joc de la botifarra de Molleussa al Resquitx

Joc de la botifarra de Mollerussa al Resquitx-2016

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

Deixeu un comentari