Golmés és el darrer campionat de la 3a Lliga Solidària de botifarra

Golmés és el darrer campionat de la 3a Lliga Solidària de botifarra

El dissabte 17 de setembre es va celebrar el 14è campionat solidari de botifarra i Golmés és el darrer campionat de la 3a Lliga Solidària de botifarra. El campionat es va disputar al Gimnàs del carrer Raval, 67 de Golmés amb la participació de 43 parellles.

Botifarra Golmés 2016

Hem arribat al final de la 3a Lliga Solidària del joc de botifarra. El dissabte 17 de setembre i Golmés és el darrer campionat de la 3a Lliga Solidària de botifarra. Els participants que hauran jugat en 10 o més campionats de la Lliga entraran en el sorteig de dos creuers el pròxim campionat a Miralcamp que es diputarà el 15 d’octubre. Per tant, era la darrera oportunitat per sumar una nova participació. D’aquesta forma podien optar a entrar en aquest sorteig i endur-se un preuat creuer. La relació de participants al sorteig d’aquests dos creuers, així com la classificació final de la 3a Lliga Solidària, la trobaràs en aquest enllaç.

El campionat va tenir premis fins el 25è classificat. A més, es van sortejar 2 paletes en finalitzar el campionat de Golmés. No hi ha dubte que van haver molts al·licients per jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Cartell de record del campionat de Golmés

Campionat Golmés 17.09.16

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació final de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

Moltes gràcies a tots els participants que ens heu acompanyat al llarg dels 14 campionats solidaris de la 3a Lliga Solidària. Sense la vostra participació i col·laboració no hagués estat possible. Per això, us volem agrair molt sincerament la vostra ajuda i esperem que sigueu jugant a la botifarra amb els nous campionats que iniciarem a partir del mes d’octubre.

Deixeu un comentari