Golmés acull el tradicional campionat de botifarra

Golmés acull el tradicional campionat de botifarra

El dissabte 15 de setembre de 2018 Golmés acull el tradicional campionat de botifarra . El Torneig es disputa a Golmés.

Aquest campionat seguirà tenint els grans al·licients dels que es porten disputats de l’actual temporada. Per tant, una nova oportunitat per a sumar una nova participació i poder entrar en el sorteig més endavant entre les persones que han assolit la mínima participació de 10 campionats.

El campionat tindrà premis fins el 25è classificat. A més, es sortejaran 2 paletilles entre els participants. Hi ha molts al·licients per jugar i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons aconseguits es destinen a Wukro, Etiòpia.

Golmés acull el tradicional campionat de botifarra 2018-1Preinscripcions per al campionat de Golmés

Les preinscripcions es poden fer a través del telèfon de la nostra fundació: 973 601 097 durant els dies de la setmana de les 09:00 a les 13:00 del matí i de les 15:00 a les 19:00 de la tarda, o bé, a través del correu electrònic [email protected]. Les inscripcions finals es faran el mateix dia del campionat a Golmés, aquest dia a partir de les 14.30 hores i fins a l’hora de l’inici de la competició, que serà a les 15.30 hores.

Apunta’t!

Sense cap dutbe, apunta’t: Golmés acull el tradicional campionat de botifarra. Segur que gaudiràs del torneig. A més, seràs solidari, t’enduràs un fantàstic obsequi de participació i, a més, pots guanyar importants premis que hi haurà en joc, però que t’ho hauràs de guanyar a la taula.

T’esperem a Golmés el dissabte dia 15 de setembre a les 14.30 hores!