Gaudir de Sant Jordi amb rosa i llibre solidari

Gaudir de Sant Jordi amb rosa i llibre solidari

El dissabte 23 d’abril és la Diada per a gaudir de Sant Jordi amb rosa i llibre solidari. Des del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran ens volem sumar a la Diada oferint-te la possibilitat que puguis regalar una rosa i un llibre solidari a qui més t’estimes.

A la seu de la nostra fundació, a l’avinguda del Canal, 7, de Mollerussa, tindrem una paradeta per a que puguis gaudir de Sant Jordi amb rosa i llibre solidari.

Feliç Diada de Sant Jordi

Gaudir de Sant Jordi amb rosa i llibre solidari-1

Gaudir de Sant Jordi amb rosa i llibre solidari-2

El dia 23 d’abril pots col·laborar amb el Centre d’Iniciatives Solidàries i amb els projectes socials del Padre Ángel Olaran amb una aportació que et permetrà endur-te el nostre llibre Què podem fer? i la rosa solidària. Una molt bona oportunitat de tenir d’una vegada per totes el llibre de l’escriptor Josep Maria Jaumà en el que explica la labor i els fets del missioner Ángel Olaran al nord d’Etiòpia. És indispensable per conèixer Wukro, els orfes, la Missió Saint Mary’s… Si vols saber més del llibre pots clicar aquí.

Feliç Diada Sant Jordi 2016-1

Feliç Diada Sant Jordi 2016-2

A més, per Sant Jordi també tindràs l’oportunitat de regalar alguna de les ‘Joies de Wukro’ que fan els orfes etíops i que estan fetes a mà i d’una gran qualitat, amb el valor afegit de la solidaritat, donat que els beneficis obtinguts es destinen al propi projecte del taller de Wukro. Aquest dóna l’oportunitat de treballar a joves d’aquella població i guanyar-se la vida. Una altra bona manera de col·laborar amb ells és regalant ‘Joies de Wukro’. Si vols saber-ne més, fes clic en aquest enllaç.

T’esperem el dissabte 23 d’abril amb les nostres roses i els nostres llibres!

Cada dia és un bon dia per a fer una donació per a Wukro, però aquell mateix dia encara més i també tindràs aquesta opció si ho desitges. Moltes gràcies!

Deixeu un comentari