Espectacle Aqua al Teatre L’Amistat de Mollerussa

Espectacle Aqua al Teatre L’Amistat de Mollerussa

La nit del dissabte 30 de novembre s’estrena l’espectacle Aqua al Teatre L’Amistat de Mollerussa. L’espectacle de l’Instituto de Danza y Artes Escénicas Alexandra Jiménez es celebrarà en una nit cultural i solidària per aconseguir de fons per a la labor del Pare Ángel Olaran que realitza a Wukro i a la qual dóna suport la fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

L’entrada és lliure i l’organització de l’espectacle oferirà la donació de 5 € per cada persona que assisteixi a l’espectacle per a gaudir de les arts escèniques fusionades amb el ball Flamenco i la dansa espanyola. Serà una nit plena de sensacions, llum, color, música i ball perquè tots els assistents puguin gaudir d’una nit cultural i solidària.

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-0L’espectacle Aqua al Teatre L’Amistat de Mollerussa tindrà una durada d’aproximadament una hora i quart. Hi tindrà cabuda un breu homenatge a la Fundació, a totes les persones que hi col·laboren i, com no podia ser d’una altra manera, un homenatge a la figura d’Àngel Pujol, que malauradament ja fa uns anys que ens va deixar i que gràcies a ell, totes aquestes iniciatives cobren un gran sentit sempre que sigui ajudar als més necessitats. En aquest cas, als nens de Wukro, on el pare Ángel Olaran segueix treballant dia a dia.

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-6

Fusió entre les arts escèniques, el flamenc fusió i la dansa espanyola

L’obra AQUA va ser estrenada en primícia al Teatre de l’Escorxador de Lleida el dia 5 de Juliol amb una assistència de 310 persones, és a dir, l’aforament total del teatre lleidatà. Una de les qualitats que desprèn l’obra AQUA és la fusió entre les arts escèniques, el Flamenc fusió i la dansa espanyola que fan juntament amb el guió que desenvolupa un espectacle per a totes les edats i gustos musicals fusionat amb bandes sonores de pel·lícules que transporta a l’espectador a dins la història narrada amb els personatges principals i els cos de ball.

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-1

Espectacle de l’Instituto de Danza y Artes Escénicas Alexandra Jiménez

Amb una àmplia trajectòria en el món del ball, la companyia de dansa d’Alexandra Jiménez, ja ha presentat diferents espectacles per tota la geografia catalana i aragonesa, amb diferents representacions en les ciutats més grans: Osca, Balaguer, Fraga, Salardú, etc. El dissabte 30 de novembre, arriba l’espectacle a Mollerussa.

Actualment, la companyia de dansa que oferirà l’espectacle està formada per un equip de professionals que desenvolupen la seva activitat en tres àmbits: equip de gestió, producció i direcció: Ivan Talavera Equip artístic: Alexandra Jiménez i Jorge Talabar; equip tècnic i backstage: Anna Sierra.

El cos de ball, a més d’actuar a l’espectacle, aporten com artistes elements molt rics i necessaris per a l’evolució plàstica de la companyia i de valors humans. Integrada totalment per titulats per l’escola de Flamenco de Andalucía. Són 14 integrants, més 3 persones reserves de diferents edats.

Amb un gran esforç i treball, elements propis de la gran professionalitat que caracteritza als seus integrants, sorprenents en artistes de la seva joventut, aquesta companyia vol fer-se un lloc al difícil món del ball, imposant una personalitat i un caràcter propi.

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-2

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-3

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-4

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-5

Trobareu més imatges de l’espectacle a Fotos Aqua Teatre L’Amistat.