Espectacle Aqua al Teatre L’Amistat de Mollerussa

La nit del dissabte 30 de novembre s’estrena l’espectacle Aqua al Teatre L’Amistat de Mollerussa. L’espectacle de l’Instituto de Danza y Artes Escénicas Alexandra Jiménez es celebrarà en una nit cultural i solidària per aconseguir de fons per a la labor del Pare Ángel Olaran que realitza a Wukro i a la qual dóna suport la fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

L’entrada és lliure i l’organització de l’espectacle oferirà la donació de 5 € per cada persona que assisteixi a l’espectacle per a gaudir de les arts escèniques fusionades amb el ball Flamenco i la dansa espanyola. Serà una nit plena de sensacions, llum, color, música i ball perquè tots els assistents puguin gaudir d’una nit cultural i solidària.

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-0L’espectacle Aqua al Teatre L’Amistat de Mollerussa tindrà una durada d’aproximadament una hora i quart. Hi tindrà cabuda un breu homenatge a la Fundació, a totes les persones que hi col·laboren i, com no podia ser d’una altra manera, un homenatge a la figura d’Àngel Pujol, que malauradament ja fa uns anys que ens va deixar i que gràcies a ell, totes aquestes iniciatives cobren un gran sentit sempre que sigui ajudar als més necessitats. En aquest cas, als nens de Wukro, on el pare Ángel Olaran segueix treballant dia a dia.

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-6

Fusió entre les arts escèniques, el flamenc fusió i la dansa espanyola

L’obra AQUA va ser estrenada en primícia al Teatre de l’Escorxador de Lleida el dia 5 de Juliol amb una assistència de 310 persones, és a dir, l’aforament total del teatre lleidatà. Una de les qualitats que desprèn l’obra AQUA és la fusió entre les arts escèniques, el Flamenc fusió i la dansa espanyola que fan juntament amb el guió que desenvolupa un espectacle per a totes les edats i gustos musicals fusionat amb bandes sonores de pel·lícules que transporta a l’espectador a dins la història narrada amb els personatges principals i els cos de ball.

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-1

Espectacle de l’Instituto de Danza y Artes Escénicas Alexandra Jiménez

Amb una àmplia trajectòria en el món del ball, la companyia de dansa d’Alexandra Jiménez, ja ha presentat diferents espectacles per tota la geografia catalana i aragonesa, amb diferents representacions en les ciutats més grans: Osca, Balaguer, Fraga, Salardú, etc. El dissabte 30 de novembre, arriba l’espectacle a Mollerussa.

Actualment, la companyia de dansa que oferirà l’espectacle està formada per un equip de professionals que desenvolupen la seva activitat en tres àmbits: equip de gestió, producció i direcció: Ivan Talavera Equip artístic: Alexandra Jiménez i Jorge Talabar; equip tècnic i backstage: Anna Sierra.

El cos de ball, a més d’actuar a l’espectacle, aporten com artistes elements molt rics i necessaris per a l’evolució plàstica de la companyia i de valors humans. Integrada totalment per titulats per l’escola de Flamenco de Andalucía. Són 14 integrants, més 3 persones reserves de diferents edats.

Amb un gran esforç i treball, elements propis de la gran professionalitat que caracteritza als seus integrants, sorprenents en artistes de la seva joventut, aquesta companyia vol fer-se un lloc al difícil món del ball, imposant una personalitat i un caràcter propi.

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-2

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-3

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-4

Espectacle Aqual al Teatre L'Amistat de Mollerussa-5

Trobareu més imatges de l’espectacle a Fotos Aqua Teatre L’Amistat.