Els Alamús tanca el 2016 de campionats de botifarra

Els Alamús tanca el 2016 de campionats de botifarra

El dissabte 17 de desembre es va celebrar el darrer torneig solidari perquè Els Alamús tanca el 2016 de campionats de botifarra. Es va disputar al Pavelló Poliesportiu, ctra. de Lleida, s/n a partir de les 14.30 h. Hi va haver la participació de 49 parelles que van gaudir d’una bona tarda de competició i solidaritat.

Aquest campionat, a més de ser solidari, va repartir nombrosos premis pels participants que van estar més afortunats en el joc. A més, la seva participació en 10 o més campionats farà que puguin entrar en el sorteig a final de temporada de 4 fantàstics creuers. Un altre bon motiu per jugar amb els campionats de botifarra que organitza el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

Pots veure les imatges del campionat en aquest enllaç: Campionat joc solidari Els Alamús

Els Alamús tanca el 2016 de campionats de botifarra

El campionat van tenir premis fins el 25è classificat. A més, es van sortejar 2 paletilles entre els participants. Molts els al·licients per jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Els Alamús tanca el 2016 de campionats de botifarra

Moltes gràcies!

Moltes gràcies per participar i jugar en aquest campionat i haver ajudat així als orfes de Wukro, donat que aquesta activitat serveix per donar suport als projectes que dur a terme el Pare Olaran a Etiòpia.

Tots els Campionats d’aquesta temporada

Pots accedir als campionats d’aquesta temporada fent click a: Campionats del joc de la botifarra CIS 2017.

Campionats Solidaris Joc Botifarra 2016-2017

Deixeu un comentari