Els Alamús acull un extraordinari campionat de botifarra

Alamús acull un extraordinari campionat de botifarra

El dissabte dia 12 de desembre es va celebrar la 2a jornada de la 3a Lliga Solidària del joc de la botifarra. Els Alamús acull un extraordinari campionat de botifarra en el que van participar-hi 63 parelles i va ser l’escenari d’aquesta fantàstica competició del joc de la botifarra. Va ser extraordinari i solidari de Nadal en el que hi va haber en joc un grapat de premis molt importants per acabar l’any de la millor manera possible.

Els Alamús acull un extraordinari campionat de botifarra

Els-Alamús-acull-un-extraordinari-campiontat-de-botifarra-2

Podeu veure totes les fotos en aquest enllaç: Campionat joc botifarra a Els Alamús

El campionat va ser solidari i serveis per recaptar fons per ajudar els projectes humanitaris que desenvolupa el Pare Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia.

Els-Alamús-acull-un-extraordinari-campionat-de-botifarra-3

Molts dels premis d’aquest campionat van ser ‘Lots de Nadal’ per a que els guanyadors puguessin gaudir-los durant les festes nadalenques.

Moltes gràcies a tots els que vau participar-hi i a l’Ajuntament dels Alamús per la seva estimable col·laboració en l’organització i en poder fer-ho possible.

Els-Alamús-acull-un-extraordinari-campionat-de-botifarra-4

Tota la informació sobre la 3a Lliga Solidària a: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016 Hi trobareu tota la informació de tots els campionats disputats i els pendents. A més, també podreu descarregar-vos la classificació general de la 3a Lliga Solidària dels campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

El proper campionat de la 3a Lliga Solidària serà a Torregrossa. Et facilitem l’enllaç: Torregrossa protagonista del joc de la botifarra

Recull de la premsa: Diari La Mañana

Els-Alamús-acull-un-extraordinari-campionat-de-botifarra-2015

Imatge del cartell del campionat del joc de la botifarra dels Alamús:

Alamús acull un nou campionat del joc de la botifarra

Deixeu un comentari