Campionat joc de botifarra al VII Open Night Mollerussa

Campionat joc de botifarra al VII Open Night Mollerussa

El dissabte 30 de juny es va celebrar el III Campionat joc de botifarra al VII Open Night Mollerussa. Van participar 31 parelles. Aquest any es va disputar al carrer Ciutat de Lleida, al costat del Teatre L’Amistat de Mollerussa a partir de les 9 del vespre. Hi havia molts premis per a una fantàstica nit en la que ens va agradar que hi participesis.

Gràcies a l’Associació de Comerciants Mollerussa Comercial s’organitza el VII Open Night Mollerussa. Moltes botigues de Mollerussa van obrir el dissabte a les 12 de la nit i fins a les 3 de la matinada. Com a preludi es van realitzar diferents activitats. La nostra activitat solidària és un torneig de cartes. Va ser una nit amb espectacles, compres, solidaritat i molt especial per a tothom.

Campionat joc de botifarra al VII Open Night Mollerussa

Podeu veure totes les imatges a fotos Campionat botifarra Open Night 2018.

Molts premis i sortejos

Una nit per a gaudir del joc de cartes a la fresca i amb molts bons premis. Des de trofeus a les primeres parelles classificades, pastissos, paletilles, lots, oli, vi, cava i fruita. També vals de descompte per a les botigues de Mollerussa Comercial, sopars, pizzes, nits d’hotel i molt més!.

Agraïment a tots els que ho fan possible

Moltes gràcies a l’Associació Mollerussa Comercial, a l’Ajuntament de Mollerussa, als participants i als patrocinadors que col·laboren per a poder celebrar aquest III Campionat del joc de botifarra dins de l’Open Night de Mollerussa Comercial. Moltes gràcies a totes i tots els que fan possible aquest nit tan especial i diferent amb el joc de botifarra dins del VII Open Night Mollerussa.

La participació és solidària amb Wukro, Etiòpia, per a donar suport a la labor del Pare Ángel Olaran.

¡Moltes gràcies!

Agenda Open Night

Agenda Open Night 2018

Publicació al Pla del Diari Segre

Campionat joc botifarra open night mollerussa-El Pla