Campionat joc de botifarra al VI Open Night Mollerussa

Campionat joc de botifarra al VI Open Night Mollerussa

El divendres 30 de juny es va celebrar un Campionat joc de botifarra al VI Open Night Mollerussa. Es va disputar a la Plaça de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell a partir de les 9 del vespre. Hi havia molts premis i va ser una fantàstica nit en la que van participar 37 parelles.

Gràcies a l’Associació de Comerciants Mollerussa Comercial es va organitzar el VI Open Night Mollerussa. Un centenar de botigues de Mollerussa van obrir el divendres a les 12 de la nit i fins a les 3 de la matinada. Com a preludi es realitzaven diferents activitats. La nostra activitat solidària és un torneig de cartes. A més, abans es celebrava una cursa i altres espectacles perquè fos una nit especial.

Imatges del Campionat

campionat-botifarra-vi-open-night-2017-1

campionat-botifarra-vi-open-night-2017-2

campionat-botifarra-vi-open-night-2017-3

campionat-botifarra-vi-open-night-2017-4

Podeu veure les imatges d’aquesta edició a fotos Campionat Botifarra dins VI Open Night.

Molts premis i sortejos

Una nit per gaudir del joc de cartes a la fresca i amb molts bons premis. Des de trofeus a les primeres parelles classificades, pastissos, paletilles, lots, oli, vi, cava, fruita, vals de descompte per les botigues de Mollerussa Comercial, sopars, pizzes, nits d’hotel i molt més!.

Agraïment a tots els que ho van fer possible

Moltes gràcies a l’Associació Mollerussa Comercial, a l’Ajuntament de Mollerussa, als participants i als patrocinadors que van col·laborar per poder celebrar aquest II Campionat del joc de botifarra dins de l’Open Night de Mollerussa Comercial. En definitiva, moltes gràcies a totes i tots els que van fer possible aquest nit tan especial i diferent amb el joc de botifarra dins del VI Open Night Mollerussa.

La participació va ser solidària amb Wukro, Etiòpia.

Moltes gràcies per venir a Mollerussa la nit del divendres dia 30 de juny!

Cartell per al record

Campionat joc de botifarra al VI Open Night Mollerussa

Consulta tots els campionats d’aquesta temporada

Pots consultar tots els campionats de la temporada clicant a Campionats del joc de la botifarra 2017.