Caminada Popular Aitona 2016 solidària amb el CIS Ángel Olaran

V Caminada Popular Aitona 2016 solidària amb el CIS Ángel Olaran

Aitona va celebrar el diumenge 24 d’abril la seva V Caminada Popular Aitona 2016 solidària amb el CIS Ángel Olaran sota l’organització de l’Ajuntament d’Aitona i el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, i amb la col·laboració de diferents associacions de la localitat del Segrià. Es va fer possible una Caminada solidària perquè els beneficis es destinaran a la nostra fundació per a ajudar als projectes del Pare Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia.

Caminada-Aitona-2016-0

Caminada-Aitona-2016-1

Podeu veure totes les fotos en aquest enllaç: V Caminada Solidària a Aitona

La Caminada, va comptar amb 3 rutes classificades segons la dificultat, començava a les 8.30 hores del matí, mitja hora abans es realitzaven les acreditacions, i tenia lloc la sortida. L’arribada era al Pavelló Poliesportiu. El preu solidari d’inscripció anticipada era de 5 € (fins el 20 d’abril) i 7 € el mateix diumenge de la caminada.

Caminada-Aitona-2016-2

Caminada-Aitona-2016-3

Caminada Popular Aitona 2016 solidària amb el CIS Ángel Olaran

 

Preu solidari a favor del CIS Ángel Olaran

El preu solidari anticipat de participació en qualsevol de les 3 rutes va ser de 5 €. El preu solidari el mateix dia de la caminada era de 7 €. Els beneficis de la V Caminada Popular Aitona 2016 solidària amb el CIS Ángel Olaran es destinen a projectes socials i humanitaris del Pare Olaran a Wukro, Etiòpia.

Rutes

La V Caminada Popular Aitona 2016 solidària amb el CIS Ángel Olaran comptarà, com ja es tradició, amb 3 rutes alternatives per gaudir de la diversitat paisatgística entre arbres fruiters, espai forestal de gran atractiu i camins de vegetació. En les rutes hi havia un 90 % de camí de terra, al llarg del recorregut hi havia avituallaments i en un d’aquests s’oferia un entrepà i beguda.

La ruta curta (Royal Glory) era plana, anava vorejant el riu i seguint la nova via verda. Tenia un recorregut de 9,5 km. Dificultat baixa (pares amb nens i gent gran).

La ruta mitjana (Big Top) també era plana i vorejava el riu i amb un recorregut de 16,5 km. Continuava la via verda fins la població de Soses i es tornava cap Aitona pel camí de les mitjanes. Dificultat mitjana (indicada per a tots).

La ruta llarga (Sweet Cap) era de 22,5 km. i tenia un desnivell mitjà-alt. Era per als més preparats i enllaçava la ruta anterior i seguia cap a Montefiu. Dificultat alta (per a persones amb bona preparació física).

Caminada-Aitona-2016-4

Moltes gràcies a tots!

Moltes gràcies a tots els que van fer possible aquesta actitivitat solidària.

Trobareu tota la informació complerta en aquest enllaç: V Caminada Popular d’Aitona

Deixeu un comentari