Bell-lloc inicia la Lliga del joc botifarra 2016

Bell-lloc inicia la Lliga del joc botifarra 2016

Amb la participació de 38 parelles, la 3a Lliga Solidària dels campionats del joc botifarra de la temporada 2016 es va iniciar a la Sala ‘La Cultural’ de la localitat de Bell-lloc d’Urgell.

Els participants van gaudir d’una bona tarda jugant a cartes i compartint solidaritat amb Wukro, Etiòpia, donat que les recaptacions que s’aconsegueixen en aquests campionats van destinades als projectes solidaris que dur a terme el missioner Ángel Olaran en aquella zona del continent africà.

Bell-lloc-inicia-la-lliga-del-joc-botifarra-2015-16

El campionat va ser molt intens i disputat. Hi va haver emoció fins al final i els resultats d’aquest primer campionat han donat els primers classificats en el rànquing general de la 3a Lliga. No hi ha dutbe, que tornarà a ser una Lliga molt competida i que tots els jugadors hauran de donar-ho tot per lluitar pels importants premis que hi ha en joc com són els 2 creuers pels guanyadors.

Bell-lloc-inicia-la-lliga-joc-botifarra-2015-16

Moltes gràcies per la vostra participació en aquest campionat i a l’Ajuntament de Bell-lloc per la col·laboració i per fer possible també aquest esdeveniment.

Deixeu un comentari