Barbens és el penúltim campionat de la 3a Lliga Solidària de botifarra

Barbens és el penúltim campionat de la 3a Lliga Solidària de botifarra

El dissabte 27 d’agost es va celebrar el 13è campionat solidari de botifarra i Barbens és el penúltim campionat de la 3a Lliga Solidària de botifarra. El torneig es va disputar al Pavelló Poliesportiu (Camí del Bullidor, s/n) amb la participació de 29 parelles.

Campionat botifarra Barbens 2016-1

Campionat botifarra Barbens 2016-2

Pots veure les fotos del campionat en aquest enllaç.

S’apropa el final la 3a Lliga Solidària del joc de botifarra. El dissabte 27 d’agost es va disputar una de de les darreres jornades, donat que Barbens és el penúltim campionat de la 3a Lliga Solidària de botifarra. Cada cop hi ha més emoció per saber quins seran els guanyadors finals. La classificació final de la lliga quedarà totalment decidida a la darrera jornada. És a dir, a l’últim campionat que es disputarà el dissabte 17 de setembre a Golmés.

El campionat va ser disputat i al final es va sortejar 2 paletes en finalitzar el campionat de Barbens. No hi ha dubte que són molts els al·licients per jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Cartell de record

Campionat Botifarra Barbens 2016

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

Deixeu un comentari