Artesa de Lleida viu un nou campionat de botifarra

Artesa de Lleida viu un nou campionat de botifarra

El dissabte 10 de juny, Artesa de Lleida viu un nou campionat de botifarra. El torneig es va diputar a la Sala Teatre, al carrer Lleida, davant gasolinera, d’Artesa de Lleida i va reunir a 37 parelles.

El campionat va tenir premis fins el 25è classificat. A més, es van sortejar 2 paletilles entre els participants. Molts al·licients per jugar i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Artesa de Lleida viu un nou campionat de botifarra

Artesa de Lleida viu un nou campionat de botifarra

Podeu veure les imatges del campionat clicant sobre fotos del torneig d’Artesa de Lleida 2017.

Molts gràcies per participar!

Sense cap dutbe, apunta’t: Artesa de Lleida viu un nou campionat de botifarra. Segur que vas gaudir del torneig. A més, va ser solidari i premia la participació. Hi havia molts premis en joc que els jugadors van tenir que posar tota la atenció en les partides per aconseguir els millors resultats i acabant endunt-se un bon premi.

Artesa de Lleida viu un nou campionat de botifarra

Moltes gràcies per venir a Artesa de Lleida el dissabte dia 10 de juny i participar en un campionat solidari del joc de la botifarra.

El pròxim campionat del joc de la botifarra es celebrarà a Mollerussa. Serà un torneig molt diferent als habituals perquè es disputarà un divendres a la nit i en un escenari diferente. Serà a l’aire lliure. És a dir, l’escenari serà la plaza de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell. La nostra activitat es durà a terme dins del VI Open Night. Una bona oportunitat per viure una jornada diferent del joc de la botifarra. Repetirem la positiva experiència de l’any passat i es d’esperar que moltes parelles vinguin a gaudir del joc de la botifarra a la fresca.

Consulta tots els campionats d’aquesta temporada

Pots consultar tots els campionats de la temporada clicant a Campionats del joc de la botifarra 2017.

Deixeu un comentari