Artesa de Lleida celebra un concert solidari de TECLAM’S

Artesa de Lleida celebra un concert solidari de TECLAM’S

El dissabte 28 d’abril, Artesa de Lleida celebra un concert solidari de TECLAM’S a favor del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. L’Associació Musical sense ànim de lucre TECLAM’S formada per unes 25 persones va fer gaudir amb la seva actuació al públic assistent al seu concert a la Sala del teatre.

TECLAM’S va oferir versions standar americà, traduïdes al català i arranjades pel seu director Jesús Molina en el seu concert dins dels actes programats en la Setmana Cultural. Les persones que van anar-hi van poder col·laborar amb un donatiu per la seva assistència. L’ajuntament de la localitat va ser l’encarregat de dur a terme l’organització i de col·laborar amb els projectes socials i humanitaris del missioner Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia.

Artesa de Lleida celebra un concert solidari de TECLAM'SArtesa de Lleida celebra un concert solidari de TECLAM'SArtesa de Lleida celebra un concert solidari de TECLAM'S

TECLAM’S organitza concerts musicals sense ànim de lucre

L’Associació Club d’Amics Telstar-Escorpions (TECLAM’S) es va crear amb objectius benèfics de caràcter humanitari per donar suport a diferents organitzacions de caràcter humanitari. Una bona prova va ser el seu concert a Artesa de Lleida a favor de la nostra Fundació.

La finalitat del concert és, mitjançant la interpretació de música de valors a càrrec del conjunt, convidar als assistents a col·laborar en la donació desinteressada a favor de persones que necessiten viure en condicions més dignes.

Artesa de Lleida celebra un concert solidari de TECLAM'S

TECLAM’S ofereixen passar una bona estona, més d’una hora, amb música de valor i d’entreteniment de tots els temps gràcies al seu ampli ventall de cançons de diferents estils.

Moltes gràcies a l’Ajuntament d’Artesa de Lleida, a TECLAM’S i a totes les persones que van fer la seva aportació solidària!