Aitona juga a la botifarra el 7 de maig

Aitona juga a la botifarra el 7 de maig

Un nou campionat hem pogut celebrar: Aitona juga a la botifarra el 7 de maig amb el 9è Campionat Solidari de la 3a Lliga. El campionat es va disputar al Pavelló Municipal, al Carrer Sant Antolí.

38 parelles van participar en aquesta jornada de Lliga en la qual els participants van haver de competir al màxim per tenir més puntuació i assolir una millor posició a la classificació i per guanyar un dels molts importants premis que estaven en joc. A més, amb aquest campionat s’inicia ja la recta final de la Lliga i els participants que juguin en 10 o més campionats de la Lliga entraran en el sorteig de dos creuers. Per tant, van tenir una oportunitat quasi inmillorable per sumar una nova participació i optar a entrar en aquest sorteig i endur-se un preuat creuer.

Aitona-juga-al-joc-de-la-botifarra-el-7-de-maig-2016-3

Aitona-juga-al-joc-de-la-botifarra-el-7-de-maig-2016-1

Podeu veure totes les imatges del campionat aquí.

El campionat va tenir premis fins al 27è classificat d’acord amb les inscripcions. A més, es van sortejar 2 paletes en finalitzar el campionat. No hi ha dubte que són molts els al·licients per a jugar-hi i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran perquè els fons recaptats es destinen a Wukro, Etiòpia.

Aitona-juga-al-joc-de-la-botifarra-el-7-de-maig-2016-2

Moltes gràcies per la vostra participació!

Moltes gràcies per participar al campionat: Aitona juga a la botifarra el 7 de maig. Segur que vas gaudir de la competició. A més, vas ser solidari, et vas poder endur un fantàstic obsequi de participació i, a més, tenies la possibilitat de guanyar importants premis si tenies sort en les partides.

Moltes gràcies també a la població d’Aitona i a totes les persones que ens van donar suport i van fer possible que aquest campionat fos un èxit.

Tota la informació de la 3a Lliga Solidària

Tens tota la informació i la classificació de la 3a Lliga Solidària en aquest enllaç: Campionats del joc de la botifarra CIS 2016.

Deixeu un comentari