Aitona celebra el campionat solidari del joc de botifarra

Aitona celebra el campionat solidari del joc de botifarra

El dissabte 27 d’octubre de 2018, Aitona celebra el campionat solidari del joc de botifarra . El Torneig es disputa a Aitona.

Aquest campionat seguirà tenint els grans al·licients dels que es porten disputats de l’actual temporada. Per tant, una nova oportunitat per a sumar una nova participació i poder entrar en el sorteig més endavant entre les persones que han assolit la mínima participació de 10 campionats.

El campionat tindrà premis fins el 25è classificat. A més, es sortejaran 2 paletilles entre els participants. Hi ha molts al·licients per jugar i col·laborar amb els projectes del Pare Ángel Olaran. Els fons aconseguits es destinen a Wukro, Etiòpia.

Aitona celebra el campionat solidari del joc de botifarraPreinscripcions per al campionat d’Aitona

Les preinscripcions es poden fer a través del telèfon de la nostra Fundació: 973 601 097 durant els dies de la setmana de les 09:00 a les 13:00 del matí i de les 15:00 a les 19:00 de la tarda, o bé, a través del correu electrònic [email protected]. Les inscripcions finals es faran el mateix dia del campionat a Aitona, aquest dia a partir de les 14.30 hores i fins a l’hora de l’inici de la competició, que serà a les 15.30 hores.

Apunta’t!

Sense cap dutbe, apunta’t: Aitona celebra el campionat solidari del joc de botifarra. Segur que gaudiràs del torneig. A més, seràs solidari, t’enduràs un fantàstic obsequi de participació i, a més, pots guanyar importants premis que hi haurà en joc, però que t’ho hauràs de guanyar a la taula.

T’esperem a Aitona el dissabte dia 27 d’octubre a les 14.30 hores!