Privat: 4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

El cap de setmana de l’11 i 12 d’abril de 2015 va tenir lloc el 4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran i 1r Memorial Àngel Pujol al Golf Urgell de Bellpuig i en el que un centenar de jugadors van gaudir d’un fantàstic torneig i gràcies a aquest es va recollir fons per als projectes solidaris que dur a terme el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran a Wukro, al nord d’Etiòpia.

4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran-4

4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran-2

4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran-3

Podeu veure totes les fotos del torneig en aquest enllaç: 4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran.

El torneig, que es va iniciar amb un minut de silenci en memòria d’Àngel Pujol, ho va fer el dissabte a la tarda amb sortides a les 16.00 hores a tiro. El diumenge es va començar a les 10.00 hores del matí.

Les inscripcions es van poder realitzar trucant al camp, al telèfon 973320720 o enviant un correu electrònic a info@golfurgellpitchandputt.com. Les places eren limitades.

Els premis pels guanyadors van ser importants. A més, al finalitzar el campionat i després de l’entrega de premis es van realitzar sortejos i un pica-pica pels participants.

El preu del torneig va ser de 15 € per als abonats i 18 € per als no abonats. En el cas de no poder participar-hi hi havia la possibilitat de sumar-se a la causa fent una aportació econòmica com a ‘Forat 0’ a través del número de compte bancari de la nostra fundació:

BSCH ES83 0049 1886 7420 1070 3392

La implicació dels jugadors va ser màxima i també empreses i entitats van donar suport a aquesta iniciativa solidària per ajudar als més necessitats de Wukro, al nord d’Etiòpia.

Cartell de record del 4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran

4t Torneig Pitch and Putt solidari Ángel Olaran-1

Moltes gràcies al Golf Urgell de Bellpuig, als organitzadors, a les empreses que hi van fer aportacions solidàries com a patrocinadores dels forats, a les empreses col·laboradores i a totes i tots els participants que van fer possible que aquest torneig es pogués dur a terme un any més.

Col·laboradors 4t Torneig Pitch and Putt 2015-1Col·laboradors 4t Torneig Pitch and Putt 2015-2

Col·laboradors 4t Torneig Pitch and Putt 2015-3

There are no comments published yet.

Leave a Comment

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options