Fes un donatiu amb transferència

Fes un donatiu amb transferència

La teva col·laboració és molt important per ajudar Etiòpia. Fes un donatiu amb transferència a favor  dels projectes que el Pare Ángel Olaran desenvolupa a Wukro.

Fes un donatiu amb transferència al nostre compte bancari

BSCH (B. Santander): ES8300491886742010703392

Si desitges rebre el Certificat de Donació, envia’ns el següent formulari per a beneficiar-te dels avantatges fiscals, tal com ho fan les nostres sòcies i socis amb les seves donacions.

El vostre nom i cognoms (requerit)

El vostre email (requerit)

El vostre telèfon (requerit)

Assumpte (requerit)

El vostre missatge

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, al complimentar el formulari les dades personals facilitades s'incorporaran a un fitxer titularitat de la Fundació Privada Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb NIF G25691189, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud. En qualsevol moment, el titular podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un e-mail a info@isolidaries.org amb l’assumpte: ‘Dades Personals’.

Si desitges més informació sobre com pots fer-te sòcia o soci i sobre els beneficis fiscals en les aportacions solidàries, fes click en aquest enllaç: donacions de les nostres sòcies i socis.

Hi ha la possibilitat també de fer un donatiu ara mateix des d’aquest web.

Moltíssimes gràcies per la teva col·laboració!

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options