• Los hechos del misionero Ángel Olaran en el norte de Etiopía. Josep M. Jaumà / Pròleg d'Arcadi Oliveres / Fotografies de Joan Tomás.

  Llibre editat pel Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran de 192 pàgines. Enviament inclòs amb el preu.

  Afegeix a la cistella Detalls
 • Els fets del missioner Ángel Olaran al nord d'Etiòpia. Josep M. Jaumà / Pròleg d'Arcadi Oliveres / Fotografies de Joan Tomás.

  Llibre editat pel Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran de 192 pàgines en color. Enviament inclòs en el preu.

  Afegeix a la cistella Detalls
 • Estàs convidat! Descarregable gratuït: En nom del Pare Ángel Olaran Descobreix la immensa labor del missioner Ángel Olaran desenvolupada a Wukro, Etiòpia. Va arribar a una zona deserta on només hi havia un arbre i l'ha transformat en una zona habitable. Es desvetlla per més de 600 orfes, persones desfavorides, persones malaltes, etc. 45 anys de missioner a l'Àfrica, els darrers 25 a Wukro. La seva obra s'ha de conèixer!! Descarrega't gratis i ara mateix: En nom del Pare Ángel Olaran!
  Afegeix a la cistella Detalls
 • Ara mateix, fes un donatiu per a un orfe de Wukro d'Etiòpia. El seu somriure és la nostra felicitat!! Ajuda a un orfe de Wukro un mes, amb el donatiu de 18 €. El teu donatiu ajuda el Pare Ángel Olaran a vetllar-lo i donar-li suport. T'ho agrairà com ningú i el faràs molt feliç! Moltes gràcies!! ***L'import de la donació canviarà d'acord amb els mesos que desitgis donar-li el teu ajut. ***Els teus donatius tenen desgravacions fiscals. T'agrairem la teva col·laboració i et podrem enviar el Certificat de Donació, si ho desitges.
  Afegeix a la cistella Detalls
 • Fes un donatiu per acabar el projecte 'Ajuda orfes de Wukro i protecció persones vulnerables etíops'!! ***És un donatiu amb emotiu valor afegit perquè a partir de 20 € t'enviem el DVD del film documental 'Amic Àngel' ***L'import de la donació pots incrementar-lo tant com vulguis i té desgravació fiscal
  Afegeix a la cistella Detalls
 • Fes un donatiu d'ajuda al Pare Ángel Olaran per ajudar Etiòpia!! La seva labor continua endavant a Wukro gràcies a la teva solidaritat!
  ***L’import de la donació pots incrementar-lo d’acord amb la teva voluntat. ***Els teus donatius tenen desgravacions fiscals. T’agrairem la teva col·laboració i et podrem enviar el Certificat de Donació, si ho desitges.
  Afegeix a la cistella Detalls