Privat: Vuitena Trobada Motera a Tiurana amb esmorzar solidari

Vuitena Trobada Motera a Tiurana amb esmorzar solidari:

La Vuitena Trobada Motera a Tiurana es va celebrar el diumenge dia 6 de setembre de 2015 en la que es van aplegar unes 300 motos i tothom va poder gaudir d’un matí de motor i amistat.

Podeu veure les millors imatges accedint en aquest enllaç: Trobada Motera a Tiurana 06/09/15

Esmorzar solidari:

La tradicional trobada Tiurimoto va iniciar-se a 2/4 de 9 del matí i els participants van gaudir d’un fantàstic esmorzar solidari per 5 € que aniran destinats als projectes que desenvolupa el CIS Ángel Olaran a Wukro, Etiòpia en suport al missioner Ángel Olaran. L’esmorzar serveis de germanor per tots els i les motoristes que aprofiten el dia per retrobar-se amb els seus amics i companys a Tiurana. També hi ha va haver moltes famílies que van assitir amb els petits i petites per gaudir d’un dia de natura en un entorn molt agradable. El temps, per sort, va acompanyar.

Vuitena-Trobada-Motera-a-Tiurana-amb-esmorzar-solidari-2015-1

Sorteig de regals i bossa solidària per als participants:

Va haver sorteig de regals per a tots els participants i se’ls va fer entrega també d’una bossa solidària. A més, es van endur també un meló. Una carretada de melons que ens arriben de Múrcia gràcies a la solidaritat del senyor Andrés Legaz. Ja és una tradició de cada any que els moters s’enduguin un meló.

Vuitena-Trobada-Motera-a-Tiurana-amb-esmorzar-solidari-2015-2

Molts al·licients i gran espectacle acrobàtic de motos:

Un matí ple d’al·licients i que comptà també amb un gran espectacle acrobàtic de motos que va fer les delícies dels assistents de la Trobada Motera a Tiurana. L’exhibició va ser a càrrec de l’Oriol Pi, campió estatal de Trial.

Vuitena-Trobada-Motera-a-Tiurana-amb-esmorzar-solidari-2015-3

La història ens porta a recordar als germans Màrquez:

Recordem que en les primeres edicions hi van participar els germans Màrquez. El Marc i l’Àlex ens van donar suport en el seu inici. Els vam veure créixer i estem orgullosos de què estiguin triomfant professionalment en les competicions internacionals. No hi ha dubte, que ens alegrem moltíssim l’haver pogut compartir la seva solidaritat en les primeres trobades moteres a la població de Tiurana.

Moltes gràcies per venir a la Vuitena Trobada Motera a Tiurana amb esmorzar solidari, del diumenge dia 6 de setembre, i que ja s’ha convertit en una tradició motorística!

Moltes gràcies als col·laboradors i patrocinadors que ens van ajudar a fer-ho possible!

Vuitena-Trobada-Motera-a-Tiurana-amb-esmorzar-solidari-2015-4

Vuitena-Trobada-Motera-Tiurana-amb-esmorzar-solidari

There are no comments published yet.

Leave a Comment

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options