Inscripció acte investidura Angel Olaran com a Doctor Honoris Causa

0.00

Et convidem a fer la teva inscripció a l’acte d’investidura d’Ángel Olaran com a Doctor Honoris Causa de la Universitat de Lleida.

Tindrà lloc el dijous dia 5 d’octubre a les 19.00 h a l’Edifici del Rectorat de la UdL, Pl. de Víctor Siurana, 1 de Lleida.

*Inscripcions fins a exhaurir les places

SKU: 009 Categoria:

Descripció

Inscripció acte investidura Angel Olaran com a Doctor Honoris Causa de la UdL

Pots fer la teva inscripció acte investidura Angel Olaran com a Doctor Honoris Causa de la UdL del pròxim dia 5 d’octubre a les 19.00 h. L’acte tindrà lloc a l’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, a la Plaça Víctor Siurana, 1 de Lleida. Les inscripcions es podran fer fins a exhaurir les places de la Sala.

El Pare Ángel Olaran rebrà el títol honorífic en un acte solemne que premiarà d’alguna manera els seus més de 45 anys de labor humanitària a l’Àfrica. Primer va estar a Tanzània i, els darrers 25 anys ha estat a Wukro, a la zona del Tigray del nord d’Etiòpia. En aquella zona oblidada ha rebut l’ajuda i el suport de nombroses ONG’s, entre aquestes hi figura la nostra fundació.

La Universitat de Lleida atorga la distinció al missioner “per la seua implicació en el desenvolupament social i econòmic de la zona del Tigray (Etiòpia) i per la seva relació amb una ONG lleidatana, el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

T’ajudem a inscriure’t? Et truquem nosaltres?

Deixa el teu número de telèfon i el teu nom i et truquem al més aviat possible

El teu nom

Des del CIS Ángel Olaran col·laborem en els projectes humanitaris i socials a dur a terme el Pare Olaran a Wukro. Gràcies a l’ajuda de les nostres sòcies i socis, empreses patrocinadores i totes les persones que s’impliquen en la nostra causa, fem possible el nostre suport cap a les persones més desfavorides d’aquella zona i ajudem a construir un món més just.

No hi ha dubte que el nostre estimat Pare Ángel Olaran, ‘Abba Melaku’, s’ha fet mereixedor d’aquesta tan preuada distinció i per la nostra fundació serà un orgull i un gran plaer poder-lo acompanyar en aquest gran homenatge.

Pots llegir les primeres valoracions del missioner sobre el seu nomenament a l’Honoris Causa per la UdL en la notícia publicada: Angel Olaran agraeix els gestos a favor dels més necessitats.

Inscripció acte investidura Angel Olaran com a Doctor Honoris Causa

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options